Oogartsenpraktijk stopt

Wij moeten u helaas informeren over de sluiting van de Polikliniek Oogheelkunde Sint-Godfriedstraat in Sint-Truiden (Melveren) per 1 juli 2020. De reden daarvoor is dat wij de continuïteit van zorg niet meer kunnen garanderen door een onderbezetting in de oogheelkundige staf.

Na 1 februari 2020 is er geen oogarts meer in de praktijk aanwezig en dient u, eventueel in overleg met uw huisarts, een oogarts in een andere praktijk te consulteren. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde Maastricht (Nederland). U dient dan wel rekening te houden met een mogelijke eigen financiële bijdrage als gevolg van Belgische regelgeving. U kunt dan het beste vooraf contact opnemen met uw mutualiteit.

Uiteraard stellen wij uw medische gegevens op uw verzoek aan u ter beschikking. Ook als uw behandeling reeds was afgerond en u in de toekomst voor een nieuwe klacht een oogarts moet bezoeken, zijn de gegevens beschikbaar. De dossiers worden bewaard en beheerd door oogarts dokter Onne Creten (www.oogcentrumtienen.be). Zij heeft een aantal jaren in onze praktijk gewerkt en heeft zich recent gevestigd in Tienen op de Sint-Truidensesteenweg.

Vanaf heden kan uw nieuwe oogarts het dossier rechtstreeks aanvragen bij dokter Creten. Indien u dit wenst, kunt u ook zelf uw dossier opvragen. Dit dient schriftelijk aangevraagd te worden, met bijvoeging van een bewijs van uw identiteit, om de privacy te waarborgen, via Oogcentrum Tienen, Sint-Truidensesteenweg 685, 3300 Tienen.

Rest ons nog u te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.